::Artio DC inverter Ecodesign R32
Artio DC inverter Ecodesign R322019-08-21T08:15:09+00:00

Artio DC inverter Ecodesign R32

Artio biedt een energie-efficientie tot en met A++, gecertificeerd volgens de hoogste standaarden van de Europese Unie, door gebruik te maken van het milieuvriendelijke koelmiddel R32, FULL DC Inverter technologie en compressoren van gerenommeerde merken.

Het is uitgerust met de unieke ION plasma luchtzuiveringstechnologie. Deze technologie is gebaseerd op een zeer capabele ionizer die 90% procent van alle bacteriën doodt, en korte metten maakt met ongewenste geuren. In combinatie met dubbele, wasbare filters, biedt het een aangename sensatie van schone lucht.

Daarnaast is de airconditioner WiFi Standard, wat inhoudt dat de gebruiker de unit kan bedienen vanaf iedere locatie waar een internetverbinding aanwezig is.

Met de afstandsbediening zijn speciale acties uit te voeren, zoals de Quiet Function en de innovatieve iSense technologie. Deze laatste maakt het mogelijk dat de airconditioner de kamertemperatuur kan reguleren op basis van waar de afstandsbediening geplaatst is, in plaats van de airconditioner zelf. Zo wordt optimaal comfort gerealiseerd.

FSS – 101 EI/JDF-N3

Energieklasse (K): A++
Energieklasse (W): A+
Capaciteit (kW): 2,50-2,80
Capaciteit (Btu/h): 8.530-9.554
Koudemiddel vulling: R32
WiFi: Standard

FSS – 121 EI/JDF-N3

Energieklasse (K): A++
Energieklasse (W): A+
Capaciteit (kW): 3,40-3,60
Capaciteit (Btu/h): 11.601-12.283
Koudemiddel vulling: R32
WiFi: Standard

FSS – 181 EI/JDF-N3

Energieklasse (K): A++
Energieklasse (W): A+
Capaciteit (kW): 5,27-5,50
Capaciteit (Btu/h): 17.981-18.766
Koudemiddel vulling: R32
WiFi: Standard

FSS – 241 EI/JDF-N3

Energieklasse (K): A++
Energieklasse (W): A+
Capaciteit (kW): 6,45-6,60
Capaciteit (Btu/h): 22.007-22.519
Koudemiddel vulling: R32
WiFi: Standard

Energiebesparende modus
De unit levert de hoogst mogelijke prestaties bij een zo laag mogelijk energieverbruik.
Verwarmen tot 8°C (vorstbeveiliging)
De airconditioner zorgt ervoor dat de kamertemperatuur 8°C, blijft, zelfs als er niemand thuis is, en voorkomt dat de temperatuur lager dan 8°C wordt. Deze functie zorgt ervoor dat het niet te koud wordt in de ruimte.
Koelen bij -15°C
Zelfs wanneer de buitentemperatuur -15°C is, kan de buitenunit in koelstand blijven werken zonder dat de werking onbetrouwbaar wordt. De frequentie van de compressor en de ventilator wordt aangepast op basis van de schommelingen in de buitentemperatuur.
Ion Plasma
Een complete serie systemen van fluo voor verhoging van de luchtkwaliteit. Voor de luchtzuiveringstechnologie Cold Plasma wordt gebruik gemaakt van een efficiënte ionisator in combinatie met meerdere series luchtfilters. De ionisator neutraliseert 90% van de bacteriën, desodoriseert de lucht en vult deze met negatieve ionen voor ultieme frisheid.
Ontvochtiging
Ontvochtingsmodus.
Voorkomen van koude luchtstromen
In verwarmingsstand wordt de ventilator van de binnenunit pas geactiveerd wanneer de wisselaar voldoende is verwarmd, zodat voorkomen wordt dat er koude luchtstromen ontstaan in de ruimte.
Klokweergave
24-uursweergave.
Automatisch opnieuw opstarten
Voor het geval er zich onverhoopt een stroomstoring voordoet, onthoudt de unit de huidige stand en hervat die zodra de stroomstoring weer is verholpen.
Automatische werking
De unit selecteert automatisch de juiste stand (koelen, verwarmen, ontvochtigen) op basis van de omstandigheden.
Ontdooien
De unit detecteert automatisch wanneer het ontdooiproces moet worden gestart.
LED Display
LED-display op de binnenunit d.m.v. projectie aan binnenkant van kap.
Vergrendeling
Wanneer de vergrendeling geactiveerd is, kunnen er geen functies worden geselecteerd, omdat de knoppen vergrendeld zijn.
Lage inschakelstroom
De airconditioner werkt bij een spanning tussen 175 V en 265, waardoor deze ideaal is in regio’s waar het spanningsniveau kan variëren.
Zelfdiagnose
Nieuwe technologie waardoor de unit automatisch een storingcode weergeeft, zodat onderhoud kan worden uitgevoerd wanneer de unit niet naar behoren werkt.
Slaapmodus
De functie slaapmodus past de kamertemperatuur aan terwijl u slaapt voor een efficiëntere werking en lagere energiekosten.
Timer
U kunt de airconditioner instellen om op een gewenst tijdstip automatisch aan of uit te schakelen.
Turbo
Druk op de knop Turbo op de afstandsbediening voor een krachtigere luchtstroom, waardoor de ruimte extra snel op de gewenste temperatuur is.

Handleiding

WiFi Handleiding

Technische specificaties

High Res. afbeeldingen

Energielabels

Stap 1

Open de kap van de airconditioner. Schroef aan de rechterkant van de airconditioner (binnenunit) de deksel van de elektriciteitskast los en verwijder deze.

artio_wifi_installation_01

Stap 2

Trek de draad eruit. Bereid de plug voor door de zekering te verwijderen. Verbind de wifi-module.

Stap 3

Plaats de wifi-module zoals hieronder getoond en schroef hem vast op deze positie. Schroef daarna de deksel van de elektrische doos vast en sluit de kap van de airconditioner.