::Tempo DC inverter Ecodesign R32
Tempo DC inverter Ecodesign R322019-08-21T08:21:08+00:00

Tempo DC inverter Ecodesign R32

Voor de serie Tempo Eco Design met DC inverter wordt gebruik gemaakt van het milieuvriendelijke koudemiddel R32 en tevens zijn de Efficiency 10- en DC inverter-technologieën in de units verwerkt. De unit heeft dus een hoog vermogen en een ongeëvenaarde energie-efficiëntie van maar liefst klasse A+++, en is gecertificeerd volgens de strengste normen van de Europese Unie. Het heeft twee wasbare filters, actieve koolstoffilters en de unieke ION Plasma ionisatietechnologie voor een perfect schone omgeving.

Daarnaast is de airconditioner WiFi Standard, wat inhoudt dat de gebruiker de unit kan bedienen vanaf iedere locatie waar een internetverbinding aanwezig is.

De draadloze afstandbediening heeft een groot LCD-scherm voor ultiem gebruiksgemak en geavanceerde functies, zoals Stille werking. Tevens beschikt de Tempo over de iSense-technologie, waardoor u overal van de ideale omstandigheden kunt genieten, zo lang u de draadloze afstandbediening in de buurt hebt.

Airconditioners uit de serie Tempo werken onder zeer uiteenlopende omgevingstemperaturen, variërend van -15°C tot 48°C voor koelen en van -15°C tot 24°C voor verwarmen. Zo verkeert u het hele jaar door in een ideale omgeving.

FGS 101EI/JLM2-N3

Energieklasse (K): A++
Energieklasse (W): A+++
Capaciteit (kW): 2,50-2,80
Capaciteit (Btu/h): 8.530-9.554
Koudemiddel vulling: R32
WiFi: Standard

FGS 121EI/JLM2-N3

Energieklasse (K): A++
Energieklasse (W): A+++
Capaciteit (kW): 3,20-4.60
Capaciteit (Btu/h): 10.918-11.942
Koudemiddel vulling: R32
WiFi: Standard

FGS 181EI/JLM2-N3

Energieklasse (K): A++
Energieklasse (W): A+++
Capaciteit (kW): 5,13-5,28
Capaciteit (Btu/h): 17.504-17.998
Koudemiddel vulling: R32
WiFi: Standard

FGS 241EI/JLM2-N3

Energieklasse (K): A++
Energieklasse (W): A+++
Capaciteit (kW): 6,45-6,45
Capaciteit (Btu/h): 22.007-22.007
Koudemiddel vulling: R32
WiFi: Standard

Energiebesparende modus
De unit levert de hoogst mogelijke prestaties bij een zo laag mogelijk energieverbruik.
Verwarmen tot 8°C (vorstbeveiliging)
De airconditioner zorgt ervoor dat de kamertemperatuur 8°C, blijft, zelfs als er niemand thuis is, en voorkomt dat de temperatuur lager dan 8°C wordt. Deze functie zorgt ervoor dat het niet te koud wordt in de ruimte.
Koelen bij -15°C
Zelfs wanneer de buitentemperatuur -15°C is, kan de buitenunit in koelstand blijven werken zonder dat de werking onbetrouwbaar wordt. De frequentie van de compressor en de ventilator wordt aangepast op basis van de schommelingen in de buitentemperatuur.
Ion Plasma
Een complete serie systemen van fluo voor verhoging van de luchtkwaliteit. Voor de luchtzuiveringstechnologie Cold Plasma wordt gebruik gemaakt van een efficiënte ionisator in combinatie met meerdere series luchtfilters. De ionisator neutraliseert 90% van de bacteriën, desodoriseert de lucht en vult deze met negatieve ionen voor ultieme frisheid.
Ontvochtiging
Ontvochtingsmodus.
Voorkomen van koude luchtstromen
In verwarmingsstand wordt de ventilator van de binnenunit pas geactiveerd wanneer de wisselaar voldoende is verwarmd, zodat voorkomen wordt dat er koude luchtstromen ontstaan in de ruimte.
Klokweergave
24-uursweergave.
Automatisch opnieuw opstarten
Voor het geval er zich onverhoopt een stroomstoring voordoet, onthoudt de unit de huidige stand en hervat die zodra de stroomstoring weer is verholpen.
Automatische werking
De unit selecteert automatisch de juiste stand (koelen, verwarmen, ontvochtigen) op basis van de omstandigheden.
Ontdooien
De unit detecteert automatisch wanneer het ontdooiproces moet worden gestart.
LED Display
LED-display op de binnenunit d.m.v. projectie aan binnenkant van kap.
Vergrendeling
Wanneer de vergrendeling geactiveerd is, kunnen er geen functies worden geselecteerd, omdat de knoppen vergrendeld zijn.
Lage inschakelstroom
De airconditioner werkt bij een spanning tussen 175 V en 265, waardoor deze ideaal is in regio’s waar het spanningsniveau kan variëren.
Zelfdiagnose
Nieuwe technologie waardoor de unit automatisch een storingcode weergeeft, zodat onderhoud kan worden uitgevoerd wanneer de unit niet naar behoren werkt.
Slaapmodus
De functie slaapmodus past de kamertemperatuur aan terwijl u slaapt voor een efficiëntere werking en lagere energiekosten.
Timer
U kunt de airconditioner instellen om op een gewenst tijdstip automatisch aan of uit te schakelen.
Turbo
Druk op de knop Turbo op de afstandsbediening voor een krachtigere luchtstroom, waardoor de ruimte extra snel op de gewenste temperatuur is.

Handleiding afstandbediening

Handleiding 

Technische specificaties

WiFi Handleiding

High Res. afbeeldingen

Energielabels